Madeliefjes sparen voor korting

Voorwaarden Madeliefjes

Bij Allure Bloemen zijn we blij met jou als klant!

Om jou te bedanken voor jouw online bestellingen, hebben wij vanaf 1 april 2023 een mooie spaaractie. Je kunt bij iedere online bloemenbestelling sparen voor Madeliefjes. Met deze Madeliefjes kun je korting krijgen op je volgende bloemenbestelling. Dat maakt het online winkelen bij Allure nu nog leuker!

Zo werkt ons Madeliefjes spaarsysteem.

Registreer je online als klant van Allure. Dit kan op onze website www.allurebloemenenplanten.nl/mijn-account/

Via jouw account ontvang je dan bij elke bestelling een aantal punten (onze Madeliefjes). Het aantal punten dat je hebt gespaard is zichtbaar in je account. Bij een aankoop van € 10,00 ontvang je 1 Madeliefje.

Wat is de waarde van mijn gespaarde punten?

10 Madeliefjes hebben een waarde van € 5,00

20 Madeliefjes hebben een waarde van € 10,00

Etc.

Je kunt je gespaarde tegoed inleveren op je volgende aankoop. Bij het plaatsen van een online bestelling kun je in je winkelmandje aangeven hoeveel punten je wilt inwisselen voor een korting. Je punten komen niet te vervallen, dus je kunt doorsparen zo lang jij dat wilt.

Bijvoorbeeld:

Je hebt een mooi boeket uitgezocht in de webshop en het totaalbedrag is € 24,95. Je kiest ervoor om 10 punten te verzilveren. Dit levert je een korting van € 5,00 op. Je hoeft nu nog maar € 19,95 af te rekenen.

Kan ik mijn gepaarde punten ook inwisselen voor contact geld?

Nee, dat gaat niet. Gespaarde Madeliefjes zijn aan jouw persoonlijke account gekoppeld en zijn alleen te verzilveren door een bestelling te plaatsen vanuit jouw account op www.allurebloemenenplanten.nl/mijn-account/

Gespaarde punten hebben geen contante waarde.

Heb je vragen over je gespaarde punten, neem dan contact met ons op via administratie@allurebloemenenplanten.nl of loop gezellig binnen bij 1 van onze winkels in Tilburg en Breda.

Vanaf wanneer kan is het Madeliefjes spaarsysteem ingegaan?

Online bestellingen vanaf 1 april 2023 doen mee in het spaarsysteem.